Vse ob svojem času.

Long time no see.

Dolgo časa je minilo od prejšnjega posta. No, vsaj od njegove objave. V zadnjem mesecu se je dogajalo ogromno stvari. Malo sem se polenila in zapustila mojo stran, ampak v prihodnje se bom potrudila vestno objavljati zapiske. :)
Ta zapis pa bo malo drugačen od ostalih..



Imam. Nimam. Vse ob svojem času.

''Everything you need- your courage, strenght, compassion and love; everything you need is already within you.''


Kdor me pozna ve, da moje življenje ni bilo vedno rožnato. Daleč od tega. Ampak sem se naučila živeti z vsemi temi stvarmi. Je naporno? Vprašajte mojega bodočega možka. ;) 

Si včasih želim, da bi živela drugačno življenje? Seveda, kdo si pa ne! Potem pa pridem do spoznanja, da nimam pravice jamrati. Dobro mi gre. 

#Imam streho nad glavo? Imam. 
#Imam tistih par trenerk za na sprehod? Imam. 
#Imam 12324 oblekic, ki visijo na obešalnikih in vsaj polovica njih mi je še vedno prav? Imam. 
#Imam dnevno vsaj 3 obroke, vmes pa še kakšen (ne)zdrav prigrizek? Imam, se ne vidi?! ;) 
#Imam ob sebi najboljšega moškega, ki me v sekundi pripelje od smeha do jeze, žalosti, orgazma in spet do smeha? Imam. 
#Se je ta najboljši moški odločil, da me bo poročil, kljub mojemu nenehnem PMS? :D Je. 
#Imam najboljšo prijateljico, ki je vedno ob meni in nič ne komentira mojih odločitev ali izbire? Imam. (Sem omenila, da ima moja najboljša prijateljica 4 tačke in je boljša od vsakega človeka?)
#Imam vso podporo, ki jo potrebujem da se odločim, kaj si pravzaprav želim početi v življenju? Imam. 
#Imam prostor v stanovanju, ''velikem'' 40 m2 za 300 mojih darilnih vrečk? Imam. ;)
#Najboljšo sestro, ki jo trenutno meče na polno, ampak se vseeno pusti voditi (kakor jo prime) in sestrsko ljubezen, ki jo redko kdo izkusi? Imam, pa je za nič na tem svetu ne dam. 
#IMAM. Imam veliko stvari, ki me držijo pokonci. Včasih se preveč osredotočim na stvari, ki jih (še) nimam in malo pozabim na stvari, ki jih imam. Pozabim, da moram biti hvaležna za te stvari, ki jih marsikdo ne bo nikoli izkusil. Tudi za grenke izkušnje, ki so prinesle toliko solz in žalosti. Vsaka stvar me je nekaj naučila. 

Česa sploh nimam? ZAENKRAT nimam še službe. Ampak jo bom imela. Mogoče ne letos, ne drugo leto, ampak jo bom imela. Vsem je pomembno samo to, da nekje delajo, pa čeprav jih to ne veseli. Ko bom našla delo, katero me zanima, bom pa razturala ;)
ZAENKRAT še nimam najlepše vloge na svetu. Vloge mamice. Ampak jo bom imela. Ker se pač ne vdam tako zlahka. In tudi tukaj, ko bom enkrat starš- bom razturala. ;)
ZAENKRAT še nisem poročena. Bom pa kmalu ;) 

Imam veliko stvari. Materialne, nematerialne. Hvaležna sem za njih. Par stvari do popolne sreče mi še manjka, ampak ko bo napočil moj čas, bo pa zato toliko bolj POPOLNO. Vse ob svojem času, pravijo. V teh parih letih sem spoznala, da je to res. Vse se zgodi z razlogom in vse ob svojem času. 

''Vse kar potrebuješ- pogum, moč, sočutje in ljubezen; vse kar potrebuješ je v tebi.'' Res je. :)

xoxo



Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

mavrična zanositev

PCO

Rh faktor in nosečnost